Dengkil

Perrrgghhh!! Murah Giler Tanah Tepi Hway Plus sebelah Exit Tol Putra Mahkota ni..Biasa org jual 1 ekar at least 600k. Sekarang owner nak Let Go Harga Nak Tau Berapa 499K Nego beb utk 1.7 Ekar..Tunggu jap kita revive sikit lagi harga 460K Nego amacam..ada berani offer?
.
.
.
.
Freehold Malay Reserve.
Kategori Pengguna Tanah - Tiada.
Sekatan Kepentingan Tanah - Tiada.
That mean tanah ni boleh buat apa sahaja aktiviti pembangunan spt perumahan, pertanian, penternakan etc. tak terikat pada satu2 kategori penggunaan tanah shj.

Ada easy access direct ke tanah tapi kena pakai 4x4 lah, kalau pakai kereta tertinggal lantai kereta nanti kena sagat bonggol huhu..Jgn buat giler..haha..

Tanah lapis ke 2 sahaja dari Hway Plus KL-Seremban betul2 facing Putra Satu, Bandar Seri Putra..buatnya tiba2 UM Land pegi beli tanah seberang Hway Plus tu mau pemilik boleh letak harga at least 1 JUTA Seekar beb. Kalau tanah 1.7 ekar senang2 boleh jual busuk2 pun 1.7 JUTA, saya ulangi 1.7 JUTA, JUTA, bukan Ratus Ribu lagi beb..tak pasal2 jadi "Jutawan Alaf Baru"..

Jadi kepada peminat Tanah Tegar yg nak beli simpan buat aset @ pesara yg minat nak berkebun spt buat dusun durian musang king, ternakan ikan, lembu @ kerbau memang sesuai sgt tanah ni coz tanah agak landai dengan sedikit berbukit tapi ada alur air kecil utk sumber air di tengah2 tanah.

Peerrrrgghhh...jangan buang masa. Kasi call, sms,wasap 1x kita buat appointment pegi view tanah n offer je berapa harga beli jangan takut selebihnya biar En Wang gosok Tuan Tanah kasi jual cepat2..

Nah apa lagi..No hphone kat bawah..

En Wang 012-9185187.
PEA 1073.
www.zamri.rescom.my

Cari Tanah?


OTHER INFORMATION


OVERVIEW

  • Property Type Agricultural Land
  • Tenure Freehold Malay Reserve
  • Location Sg Buah
  • Size 1.7 Ekar
  • Layout
  • Date Add 14/11/2017

AGENT INFO

  • Name Wan Muhamad Zamri wan
  • Phone 012-9185187
  • Info Senior Property Negotiator. Cover area Selangor, Kuala Lumpur, Negeri Sembilan & surrounding areas. Potential Buyer & Owner most welcome to list!!!

RECENT POSTS

Dengkil Sg Buah Other One

Ejen Hartanah di Dengkil
Ejen Hartanah di Selangor
leader


Ejen Terbaik Bulan October

14 Tahun Rescom Realty. Terima Kasih kerana mempercayai kami.

Kami memahami bahawa menjual dan membeli hartanah adalah satu keputusan penting buat anda. Hubungi kami hari ini



Ejen Hartanah | Wilayaharta | Hartanah Bangi | Cili Property | Ejen Hartanah Bangi | Rescom Digital

listingview
newren

Design by Rescom Digital 2020. All Right Reserved. Kota Raya Ejen Hartanah Berdaftar