Mantin

🏠 [FOR SALE! FREEHOLD @ RM245,000 NEGO] Rumah Landed Setingkat Renovated Cuci Kaki Maa!
🏠 5 minit jer nak ke Mantin, 10 minit ke Exit Tol Pajam.
🏠 Gaji RM3000 bersih tu laju laju call ok...grab cepat sebelum org lain rembat...
Dah jual nanti jangan nangis tak berlagu huhu..
.
.
.
Asking price: RM 245,000 Boleh Runding Sampai Jadi..

Details:
* FREEHOLD COMPLETE INDIVIDU TITLE / Non Bumi Lot.
* Medium Kos Landed.
* Address: No.xx, Jalan Damar x, Taman Sri Damar, Mantin, N9.
* Size 20' x 65'.
* 3 bilik tidur 2 bilik air.
* Build Up approx 963sqft after reno.
* Land area approx 1300sqft.

KELEBIHAN UTAMA:
> Geran Individu - senang amik loan dan tukar nama.
> Highly Renovated dah siap full extend dapur, kitchen cabinet, cat baru dalam rumah kaler basic warna putih senang pemilik baru nak touch up apa2 kaler yg minat.
> Siling tinggi di ruang tamu dan bilik tidur Master & bilik tidur ke 2 memudahkan pengaliran udara bersih dan pencahayaan dalam rumah.
> Porch dah siap full tiling, zero maintenance tak perlu nak penat2 badan potong rumput @ buang duit upah bangla potong rumput.
> Komuniti 60% Melayu, 20% India & 20% Cina huyoo Taman 1Malaysia tak perlu takut bila balik kampung beraya ada jiran tolong tengok2 rumah.
> Masjid dan surau sekitar taman sahaja.
> Keluar sikit ke simpang jalan dah boleh masuk Bandar Mantin.
> Exit Tol Pajam pun 10 minit jer, senang nak ke Kajang, Seremban dan KL.
> Gerai buah-buahan time musim buah durian memang meriah macam dalam syurga hoho..
> Pendek kata Memang Best Gilerlah saper yg bertuah beli rumah ni!
.
.
Details Renovation Cost 50K:
* Full extend dapur.
* Full kitchen cabinet L-Shape.
* Plaster ceiling & newly painting.
* Aircond, Fan, Downlight, Lighting etc.
* Fully tiles porch.
* 3/4 awning porch.
* Pagar batu & pintu pagar besi.
* Parking 1 kereta dalam & 1 kereta luar.
.
.
Amenities :
* Sek Ren & Sek Men Mantin.
* Stesen Komuter Batang Benar sekitar 10 minit.
* Masjid / Sekolah Agama.
* Padang & Taman Permainan.
* Shop Lots, Restaurants, Mamak Store, Speedmart, 7 Eleven & Car workshop @ Mantin.
* Petrol Station (Shell).
* Bus/Teksi Station Mantin.
* Gerai Buahan spt Durian, Rambutan, Tembikai, Langsat ikut musim ler..

Accessibility :
* 10 min ke Stesen Komuter Batang Benar.
* 10 min ke Exit Tol Pajam Lekas Hway.
* 15 min ke Bandar Baru Nilai.
* 20 min ke Salak Tinggi, Kota Warisan.
* 30 min ke KLIA.
* 1 jam ke Kuala Lumpur & Shah Alam.
.
.
.
WAN 012-9185187.
PEA 1073.
www.zamri.rescom.my


OTHER INFORMATION

Air Conditioning Big extra land
Build-in cabinet Covered car park
Extended wet kitchen Food location
Good view High floor
Kitchen cabinet Kitchen extended
Large build-up Long drive way
Move in condition Near Amenities
Near Komuter Near market
Near school Near shop
Newly repaint Nice renovation
Partly furnished Plaster ceiling
Quiet location Urgent sales

OVERVIEW

AGENT INFO

  • Name Wan Muhamad Zamri wan
  • Phone 012-9185187
  • Info Senior Property Negotiator. Cover area Selangor, Kuala Lumpur, Negeri Sembilan & surrounding areas. Potential Buyer & Owner most welcome to list!!!

RECENT POSTS

Mantin Taman Sri Damar Other One

Ejen Hartanah di Mantin
Ejen Hartanah di Negeri Sembilan
leader


Ejen Terbaik Bulan September

14 Tahun Rescom Realty. Terima Kasih kerana mempercayai kami.

Kami memahami bahawa menjual dan membeli hartanah adalah satu keputusan penting buat anda. Hubungi kami hari ini



Ejen Hartanah | Wilayaharta | Hartanah Bangi | Cili Property | Ejen Hartanah Bangi | Rescom Digital

listingview
newren

Design by Rescom Digital 2020. All Right Reserved. Kota Raya Ejen Hartanah Berdaftar