Serendah

*Open COA Agent*

100% Siap Repair👇👍

URGENT HOUSE FOR SALE!

Refurbish 1.5sty Teres Intermediate, Jalan Kekwa 3, Serendah, Selangor near Batang Kali, Rasa, Rawang, Selayang, Gombak & KL.

Medium Kos.
Leasehold Bumi Lot Complete Individual Title until 2105 (Ada baki 84 tahun lagi).
Area: 990sf (18x55).
Built up: 1210sf.
3R2B.

Kos Reno 25k - Cat baru dalam & luar rmh, tiling baru tangga rumah, piping & wiring baru satu rmh, lampu, kipas & DB baru, lantai konkrit full porch muat 2 kereta masuk lurus, pintu pagar besi boleh lipat 4 daun, tembok batu pagar depan rumah, pintu pagar besi baru blkg rmh & pagar anticlimb baru blkg rmh.

Segala peralatan yg rosak akan diganti baru seperti sistem pam & mangkuk tandas, lampu, kipas , suis, plug & sinki dapur berkaki baru.

Status Renovation:
Rumah sedang dlm proses renovation & akan disiapkan dlm kondisi 'Move in Condition' dijangka siap awal Disember 2021.

Selling Point:
Parking muat 2 kereta masuk lurus. Siap pasang pintu pagar lipat 4 daun. Belakang rumah masih ada extra land utk future renovation. Ada playground & surau dalam taman. Komuniti 90% Melayu.

Amenities:
- Surau Al-Makmur
- KTM Serendah
- Antara Gapi
- NSK Trade City Rawang Jaya
- Bukit Beruntung / Bukit Sentosa
- Tesco Bukit Sentosa
- Grand Union Supermarket
.
Accessibility:
- Rawang Bypass
- PLUS Highway
- LATAR Highway

5km Komuter Serendah, 10km Rawang By Pass, 15km ke Rawang, 15km Perodua, 15km Sg Buaya, 15km Sg Choh, 15km ke Batang Kali, 20km Bukit Beruntung, Bukit Sentosa & Rasa, 30km Selayang, 30-40km Gombak, KL & sekitarnya.

=======================
BEST Price: RM 290,000 Nett
=======================
*Bank Value Terpilih 290k*
**Boleh mark up loan 90% plus extra 5% (Total Loan 95%) to absorb all legal fee Agreement Loan, Valuation & Takaful bg Pembeli Rumah Pertama shj.

3.18% Booking & 6.82% Signing SPA (Saving or EPF).

Call / Whatsapp / Telegram :

012-918 5187 Wan [PEA 1073]
Niagahartanah.com

Rescom Realty VE(3)0244

*Get Photos at TG link below* 👇https://t.me/NiagaHartanah/1297


OTHER INFORMATION

2 car parks Below market price
Build-in cabinet Covered car park
Food location Good view
High floor Large build-up
Move in condition Near Amenities
Near Komuter Near bus stop
Near market Near school
Near shop Near shopping mall
Nice renovation Partly furnished
Quiet location Urgent sales
Playground/Park

OVERVIEW

AGENT INFO

  • Name Wan Muhamad Zamri wan
  • Phone 012-9185187
  • Info Senior Property Negotiator. Cover area Selangor, Kuala Lumpur, Negeri Sembilan & surrounding areas. Potential Buyer & Owner most welcome to list!!!

RECENT POSTS

Serendah Serendah Makmur Other One

Ejen Hartanah di Serendah
Ejen Hartanah di Selangor
leader


Ejen Terbaik Bulan July

14 Tahun Rescom Realty. Terima Kasih kerana mempercayai kami.

Kami memahami bahawa menjual dan membeli hartanah adalah satu keputusan penting buat anda. Hubungi kami hari ini



Ejen Hartanah | Wilayaharta | Hartanah Bangi | Cili Property | Ejen Hartanah Bangi | Rescom Digital

listingview
newren

Design by Rescom Digital 2020. All Right Reserved. Kota Raya Ejen Hartanah Berdaftar